OKULUMUZA SAKIZLI İMAM HATİP ORTAOKULU´NDA GÖREV YAPAN ZELİHA KOCA  EĞİTİM ÜZERİNE PAYLAŞIMLARINI SUNMAK İÇİN MİSAFİR ÖĞRETMEN OLARAK GELDİ

OKULUMUZA SAKIZLI İMAM HATİP ORTAOKULU´NDA GÖREV YAPAN ZELİHA KOCA EĞİTİM ÜZERİNE PAYLAŞIMLARINI SUNMAK İÇİN MİSAFİR ÖĞRETMEN OLARAK GELDİ

Öğretmenin öğrencileri ile iyi ilişkiler kuması ve ders anlatırken beden dilini iyi bir şekilde kullanması öğrencileri tarafından sevilmesine ve dersinin zevkle izlenmesine neden olur. Öğrencilere yapılacak anında geri bildirimler
öğrenmelerini olumlu yönde etkilemektedir. Birçok kişi elde ettiği imkan ve başarıyı eğitime borçludur. Eğitim yoluyla insanın sahip olacağı meslek çok kere kişiyi ruhsal açıdan doyurur ve maddi olarak rahatlatır. Bu durumun sağlayacağı imkanlar kişinin hayattan daha fazla zevk almasını mümkün kılar.

İyi bir eğitim hayat standardını yükseltir. Yüksek öğretim hayattaki çeşitli olaylar arasındaki gerçekleri, bağlantıları ve ilkeleri görmek ve anlamak becerisini kazandırır. İyi bir eğitim aynı zamanda kişide yeni ilgi alanlarının gelişmesine yardım ederek hayatı daha zevkli ve ilginç kılar.

26.02.2018 318

22-02-201822-02-201822-02-201822-02-201822-02-2018