OKULUMUZ YÖNETİCİLERİ VE ÖĞRETMENLERİ VELİ ZİYARETİNDE BULUNDU

Okulumuz yöneticileri ve öğretmenleri; veli ziyaretinde bulundu. Yapılan veli ziyaretlerinin faydalı olduğu, öğrenciler üzerinde olumlu etkiler yaptığı gözlemlenmiştir. Her öğrenci özeldir parolası ile veli ziyaretine başlayan okulumuz 8. sınıf öğrencilerine Merkezi Sınava´a girecekleri için öncelik verilmiş olup, 8. sınıf öğrencileri evinde başarılı başarısız vb ayrım yapılmayıp hepsi tek tek ziyaret edilmiştir. Yapılan veli ziyaretlerinin neticesinde öğrencileri daha yakından tanıma imkanı elde edilmiş oldu ve öğrencilerin maddi durumları ve ders çalışma ortamları  yerinde gözlemlerle, öğrenciler hakkında daha kesin çıkarımlar yapılmasını ve özellikle onların daha iyi anlaşılması için büyük imkan sağladığı tespit edilmiştir.

19.11.2017 157

19-11-201719-11-201719-11-201719-11-2017