’MİSAFİRİM ÖĞRETMENİM’’ PROJESİ KAPSAMINDA DARGEÇİT KILAVUZ ORTAOKULU/İMAM HATİP ORTAOKULU’NDA GÖREV YAPAN ÖĞRETMENLERİMİZİ MİSAFİR ETTİK

Kırsal mahallelerde görev yapan öğretmenlerimizi bir günlüğüne Mardin’de misafir ettiğimiz ‘’Misafirimiz Öğretmenimiz’’ projesi kapsamında Dargeçit Kılavuz Ortaokulu/imam Hatip Ortaokulu’nda görev yapan öğretmenlerimizi misafir ettik.

İl Millî Eğitim Müdürü Yakup SARI,  Dargeçit Kılavuz Ortaokulu/imam Hatip Ortaokulu’nda görev yapan öğretmenlerimizi misafir etti. SARI, Artuklu Öğretmenevinde öğretmenlerimizle kahvaltıda bir araya gelerek onlarla bir süre sohbet etti. SARI, kahvaltının ardından öğretmenlerimize; Vali/Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa YAMAN’ın hediyelerini takdim etti ve yapılan güzel çalışmalar için teşekkür belgesi verdi. Öğretmenlerimiz kahvaltının ardından Mardin’in tarihi ve turistik yerlerini gezdiler.

15.01.2018 232

15-01-201815-01-201815-01-201815-01-201815-01-2018

Kaynak: https://mardin.meb.gov.tr/www/misafirim-ogretmenim-projesi-kapsaminda-dargecit-kilavuz-ortaokuluimam-hatip-ortaokulunda-gorev-yapan-ogretmenlerimizi-misafir-ettik/icerik/1369